Vozila bez depozita
Povoljne cene

Preuzmute auto u Beogradu

Pogledajte ponudu

Rent A Car agencija
2 decenije sa Vama!

Povoljne cene, pouzdanost, kvalitet su ono što odlikuje nas i naša vozila

Pogledajte ponudu

Od ili do aerodrooma
brzo i sigurno!

Vaše vozilo vas čeka!

Pogledajte ponudu
image image image image
image image image

Više o nama o namao nama

Rent a car Limo Beograd vam nudi veliki izbor vozila za iznajmljivanje. Vozila koje nudimo imaju prostora za od 5 do 9 putnika. Svaki auto je redovno servisiran i održavan i potpuno spreman za letnju i zimsku vožnju. Sva vozila su osigurana KASKO osiguranjem i sa neograničenom kilometražom (preko 7 dana najma). Uz vozilo možete iznajmiti i vozača ukoliko niste vozač (limo service) Nudimo vam mogućnost preuzimanja vozila i na aerodromu “Nikola Tesla”.

 

Automobile koje možete rezervisati preko sajta ili iznajmiti direktno u našoj poslovnici. Naše ljubazno i iskusno osoblje će se potruditi da Vam pomogne u izboru automobila shodno Vašim potrebama. Vozila možete iznajmiti bez depozita i bez kreditnih kartica, samo na ličnu kartu ili pasoš. Vozila možete iznajmiti i u Novom Beogradu i na aerodromu „Nikola Tesla“.

 

Kod nas su uvek aktuelna i vozila na akciji koje možete iznajmiti po najpovoljnijim cenama u gradu. Kada koristite naše usluge u rent a car servisu, nema skrivenih troškova. Sa svim automobilima iz Compact Rent Agencije koje iznajmljujete dozvoljeno Vam je da putujete u inostranstvo, uz prethodnu saglasnost agencije.Najvažniji uslovi najma:

Starost zakupca

minimum 23 godina.

Gorivo

Nije uračunato u cenu najma

Lična karta

Lična karta ili pasoš (biometrijski)

Vozačka dozvola

(važeća – minimum 2 godine)

Zakupac plaća

Eventualne kazne i prekršaje

Drugi O nama O nama O nama

Naši dragi klijenti o saradnji sa nama: